villamos mérőóra üzletág

Kapcsolatunk a Sanxing Medical Electric kínai vállalattal 2015-re datálódik. Miután stratégiai partnerséget kötöttünk a céggel, Kínában megkezdődött a hazai piacra szánt villamos mérőórák gyártása. 2015 őszén meg is érkezett az első szállítmány, és azóta is töretlenül zajlik az SX100 egyfázisú, valamint az SX501 egyfázisú SMART villamos fogyasztásmérők értékesítése idehaza.
Olyan nagynevű partnereink vásárolják a termékeket, mint az E.ON, az ELMŰ-ÉMÁSZ vagy a DÉMÁSZ. Ehhez persze az is kell, hogy valóban minőségi termékeket biztosítsunk a számukra, ezért a folyamatos minőségellenőrzés fontos része az a kínai vállalattal kötöttegyüttműködésnek. A szállítmányokat szúrópróbaszerűen ellenőrizzük Kínában, és csak a kifogástalan termékeket vesszük át. Szerencsére hazai partnereink elégedettek a kiszolgálással, de ez nem kényelmesít el minket, és a minőségből nem vagyunk hajlandóak engedni.

Idén mérföldkőhöz értünk, a leszállított mérőberendezések száma
elérte az 500.000-et, terveink szerint az év végére elérjük a 900.000 darabot. Ez azt jelenti, hogy egyre több hazai háztartásban az általunk forgalmazott villamos – hagyományos és smart – mérőórákat pörgetik a kilowattok.

500000 leszállított villanyóra

Vélemény, hozzászólás?